مواد لازم: | |
پودر ژلاتین حلال | ۱ ساشه |
بیسکوئیت پودر شده | ۲۵۰ گرم |
کره ذوب شده | ۱۰۰گرم |
آب سرد | یک چهارم پیمانه |
پنیر خامه ای | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۲۳۰ گرم |
آب لیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
خامه قنادی | ۳۵۰ گرم |
مارمالاد یا میوه تازه جهت تزیین |
طرز تهیه: بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده خنک را مخلوط کرده و کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری ریخته و پرس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. ۱ ساشه پودر ژلاتین حلال را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین حل و شفاف شود، آن را کنار گذاشته تا خنک شود. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک دست شود. آب لیموترش را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید. ژلاتین خنک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. حال، خامه را کم کم اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید. مخلوط آماده را روی لایه بیسکوئیتی ریخته و سطح آن را صاف نمایید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و در نهایت آن را از قالب جدا کرده و با مارمالاد و یا میوه تازه، تزئین کنید.
-
نکته :
۱ ـ توصیه می شود در تهیه چیز کیک از قالب های کمربندی استفاده شود و با توجه به مقدار مواد لایه زیرین و رویه، از قالب با ابعاد مناسب استفاده گردد به گونه ای که ضخامت دسر حاصله، متناسب گردد.
۲ ـ بهتر است از بیسکوئیت شیرین جهت لایه ی زیرین چیز کیک، استفاده کنید.
۳ ـ برای بهتر خارج کردن چیز کیک آماده شده از قالب، کف قالب کمربندی را می توان با فویل پوشاند.
۴ ـ در صورتی که لایه زیرین چیز کیک دیواره های قالب را نیز بپوشاند، نیازی به چرب کردن کف قالب نیست.