مواد لازم: | |
پودر ژلاتین حلال | ۱ ساشه |
موز | ۴ عدد |
خامه | ۳۰۰ گرم |
شیر | یک و نیم پیمانه |
پودر قند یا شکر | ۸ قاشق سوپ خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپ خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
دستور تهیه: ۱ ساشه پودر ژلاتین حلال را در مقداری آب گرم حل کنید، سپس ۱ عدد از موزها را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به صورت نگینی ریز کنید. شیر را کمی گرم کرده و محلول ژلاتین را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا سرد شود. خامه، پودر قند، شیر و موز خرد شده را با هم مخلوط کرده و پودر کاکائو را در کمی شیر سرد حل کنید و به مایه اضافه کنید. سپس مایه را در قالبی که با آب سرد خیس کرده اید بریزید و برای مدت ۵-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. قالب را در آب ولرم بگذارید و بلافاصله در ظرف برگردانید و بقیه موز را حلقه کنید و آن را به طور دلخواه تزئین نمایید.