مواد لازم: | |
پودر ژلاتین حلال | ۲ ساشه |
توت فرنگی | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب | ۵۰۰ میلی لیتر |
خامه قنادی | ۳۰۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور تهیه : توت فرنگی ها را کاملا پوره کنید. شکر، ۲ ساشه پودر ژلاتین حلال و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر و ژلاتین حل شوند. در این مرحله آن را از روی حرارت برداشته و پوره توت فرنگی را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی را با سایر مواد مخلوط کرده و وانیل را بیافزایید. داخل قالب موردنظر را با آب سرد کامل خیس کنید و مواد را در قالب ریخته و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده، قالب را در آب ولرم بگذارید و بلافاصله در ظرف مناسب برگردانید و تزئین کنید.