مواد لازم: | |
پودر ژلاتین حلال | ۱ ساشه |
شیر | ۲ لیوان |
عسل و گلاب | به میزان لازم |
دستور تهیه: دو لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که شیرینی اش مورد پسندتان باشد و مقداری گلاب و ۱ ساشه پودر ژلاتین حلال را به آن اضافه کرده و مایه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین و عسل به خوبی در آن حل شوند. مایه را در قالبی که از قبل با آب سرد خیس کرده اید ریخته و در یخچال به مدت ۵-۴ ساعت قرار دهید تا سفت شود. قالب را در آب ولرم بگذارید و بلافاصله در ظرف برگردانید. در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم شدن از زعفران، وانیل و یا پودر کاکائو استفاده کنید.