مواد لازم: | |
پودر ژلاتین حلال | ۱ ساشه |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری |
آب جوش | یک و یک چهارم لیوان |
زیتون سبز | ۳ عدد |
تخم مرغ پخته | ۲ عدد |
سیب زمینی پخته | ۲ عددکوچک |
کرفس خرد شده | نصف فنجان |
فلفل دلمه ای سبز | نصف فنجان |
جعفری خرد شده | یک چهارم لیوان |
سس مایونز | ۱ فنجان |
آبلیمو | یک چهارم فنجان |
نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه: در ظرفی ۱ ساشه پودر ژلاتین حلال، شکر و نمک را با هم ترکیب کرده و آب جوش را به آنها اضافه کنید. این ترکیب را خوب هم بزنید تا پودر ژلاتین و شکر کاملا حل شود. در انتها آبلیمو را به مواد اضافه کنید. مقداری از مایه حاصله را در ته قالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. بعد از آن تمامی سبزیجات و موادی که برایتان فهرست کرده ایم را خرد کرده و با یکدیگر مخلوط کنید. این مخلوط را روی مایه ژلاتینی بسته شده ریخته و مابقی مایه ژلاتینی را روی سطح مخلوط بریزید. این مایه را در برای مدت ۵-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
نکته: ترکیبات این سالاد می توانید با مواد مورد علاقه خود جایگزین کنید ولی ترکیب پودر ژلاتین جزو اصلی این سالاد است زیرا نه تنها باعث می شود شکل این سالاد به صورت قالبی و زیبا تزئین گردد بلکه با توجه به ارزش غذایی بالای پودر ژلاتین به عنوان منبع پروتئینی بدون هیچگونه ضرر جانبی مورد استفاده قرار می گیرد.